Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
Aegean Regatta

 

Με την  εκκίνηση σήμερα της φετινής «Aegean Regatta» από το λιμάνι της Μυτιλήνης ο κ. Σηφουνάκης δήλωσε:
«Όταν ξεκινούσαμε το θαυμάσιο αθλητικό και πολιτιστικό θεσμό της Ρεγκάτας του Αιγαίου κάποιοι που ανήκαν στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα μας λιδωρούσαν για δήθεν 'φιέστες' με τραγουδιστές, εκδηλώσεις χωρίς καμία υποτίθεται αξία. Ήταν οι ίδιοι που χθες καθισμένοι στην πρώτη κιόλας σειρά χειροκροτούσαν την μουσική εκδήλωση χωρίς βέβαια να αυτοκαταγγέλονται για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος!!!
Είμαστε ευτυχείς που μας μιμούνται αυτοί που μας κατηγορούσαν.
Είμαστε δυστυχείς γιατί ο λαμπρός σε όλη τη Μεσόγειο θεσμός της Ρεγκάτας με τους δεκάδες ξένους συμμετέχοντες  ο οποίος τον Αύγουστο του 2003 συγκέντρωσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης περισσότερα από 160 σκάφη φέτος με το ζόρι μάζεψε 70.
Είμαστε δυστυχείς γιατί αυτό το πολιτιστικό και αθλητικό πανηγύρι δε γίνεται στο φυσικό του χώρο τη Μαρίνα της Μυτιλήνης. Δεν τα κατάφεραν να τη λειτουργήσουν όπως όλα δείχνουν επειδή δεν θέλανε αλλά και επειδή δεν μπορούσαν. Δυστυχώς ούτε τα δέντρα που φυτευτήκαν στο συνεχώς απαξιούμενο μεγάλο έργο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή ποτίζοντας τα. Τα άφησαν μαραμένα. Η Ρεγκάτα θα τους γλύτωνε...»